God nyhet for Kambodsja aksjonen

Neste mandag er vi i gang med dag 1 av årets Godhets&Evangeliseringsaksjon. Disse settes opp langt utenfor allfarvei, der kirka i liten grad har hatt nedslagsfelt. Det gjør at stadig flere finner friheten bare Jesus kan gi, men det er utfordrende for organiseringen når det er lite kirkelig infrastruktur. For de to første dagene har i tillegg problemet vært at tillatelsen fra myndighetene har uteblitt.

Litt nervepirrende har det jo vært. Litt sånn rekkeviddeangst når el bilen viser at du egentlig er tom for strøm, men fremdeles har noen kilometer til neste ladestasjon. Sithuon og det lokale teamet har jobbet beinhardt og idag kom gladnyheten i form av en signert godkjennelse fra fylkets guvernør kontor. Det er vi takknemlig for. Takk til alle dere som har bedt.

Over 50 norske blir med kirka i Kambodsja på aksjon. Sterke møter med et nydelig folk venter dem når de sammen med lokalkjente og tolker inviteres inn på tunet til kambodsjanske familier. Her får de bringe gode nyheter, praktisk hjelp og bønn for syke. Noen ganger har man ikke sett hvite og enda mindre hatt besøk. Det oppleves for det gjestfrie folket som en gave. Og det er er gjensidig. Å få komme hjem til folk der de bor er en gave til oss.

Inne på festivalområdet rigges det til mega søndagsskole på formiddag og voksen møte på ettermiddagen. Flere hundre og av og til opp mot 2000 nye kommer til å si ja til Jesus i løp av neste uke.

For du som ber:

Be om at hvert av de fire stedene finner en god måte å invitere 1000 enda ikke kristne på samlingen.

Takk for det store teamet av 100 Khmer og 50 norske

Be om frelse og helbredelse for alle som kommer

For du som gir:

Aksjonen koster 28.000usd. Vi har ingen faste sponsorer til dette og gleder oss over at vi hvert år får hjelp fra de mange til å dekke denne regningen. I år ligger vi bak skjema og om du kan bidraget vi svært takknemlig. Vipps #580975

På imikirken.no og menyen Gi, er det mulig å gi enkelt beløp eller bli fast giver til IMI Internasjonal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: