Fullt trøkk i Kambodsja. Sterk bildeserie:

Hver uke følges våre Lærermisjonærer opp av Dara og Sithuon. Jeg har fått lytte til noen av samtalene og det er inspirerende å høre hvordan de som nå reiser hjem til sine landsbyer benytter anledningen til å starte nye huskirker, hvordan man går langt i godhet gjennom matutdeling når matprisene skyter faretruende i været og hvordan våre mange misjonærer nå bruker tida til å istandsette flest mulig slik at veien til tro på Jesus blir så kort som mulig for landets 16 millioner innbyggere.

I Kambodsja er det fullt trøkk. I noen provinser full lock down, i andre mulig å samle noen til trening. Vi har 125 Evangelistmisjonærer. 35 lærermisjonærer, 8 i stab, 600 IMPULS ungdommer, mange Agenda1 menigheter. De bruker alle midler for å sette folk i nærkontakt med troen på Jesus. Her er noen bilder fra det som foregår akkurat nå:

Leave a Reply

%d bloggers like this: