Kronerullingen til Dyers sin kreftkamp passerer viktig milepæl:

Allerede etter tre dager brøt innsamlingen en første barriere. Under ei uke etter vi startet kronerullingen passeres nok en viktig milepæl. Her ser du forløplig resultat og hva saken handler om:

Kristin og David er pionerer i en folkerik og fattig del av en storby på Balkan. De driver flere effektive tiltak for å vise Guds godhet til mennesker som er undertrykt og mangler håp for framtiden.

Kristin har nettopp blitt diagnostisert med en aggressiv form for kreft og må begynne på en lang og krevende behandling her i Norge. De må nå finne ut hvordan de kan holde familien samlet og samtidig lede arbeidet i Makedonia som er i en kritisk fase på grunn av pandemien. De to minste barna som bor med dem er 14 og 11 år. Familien lever på gaver fra støttespillere og det er klart at denne situasjonen gjør deres økonomi svært usikker.

Vi vil derfor invitere deg til å støtte familien med en raus gave! Gaven blir samlet inn av IMI kirken og går uavkortet til familien Dyer og deres arbeid.

Vi har derfor etablert et spesial vippsnummer til deg som vil gi:
VIPPS-nr 617031 IMI-kirken – Dyer.

Se forløplig resultat her:


Innsamlingsmål i første omgang er 500.000kr. Derfor er det vanvittig flott at vi har passert 200.000kr. Takk til alle dere som deler bilder og denne artikkelen. Takk til alle dere som ber! Takk til alle dere som leter etter løsninger på alt praktisk. Bopel, dekketøy, sykler, bil, skolerelaterte ting og mye mer. Fantastisk innsats fra en stor gjeng. For en dugnad!

Innsamlingen har som mål å opprettholde arbeidet på Balkan, gi mulighet til å ansette David slik at han får bruke sine evner og kunne bo i Norge utover turistvisum og det vil bidra til å leie bolig i Stavanger. Det er ikke mulig å få skattefradrag på denne kronerullingen. Evnt overskudd vil tilfalle arbeidet på Balkan.

Samtidig som nødvendig økonomi må på plass leter vi etter bolig å leie i Stavanger og bil som kan lånes/leies.

For regelmessige gaver eller behov for bankkontonummer for gave, meld oss på terje@imikirken.no

Vil du spre kronerullingen på Facebook, Instagram etc.? Her er et egnet bilde som du kan bruke:

Leave a Reply

%d