16 misjonsorganisasjoner går sammen

Det er heftig gøy. 16 og 17 oktober samleR 16 misjonsorganisasjoner seg i Bergen med et fokus. Her ser du hva som skjer og hvordan du kan bli med:

Vi har et fokus i Bergen i oktober. Sammen vil vi fokuserer på alle de folkeslag som ikke har fått et reelt tilbud om å tro på Jesus. Friheten som Jesus gir, visdommen og kraften er noe vi unner alle kulturer of folk. Hvordan kan alle få et reelt tilbud om å bli nær venn av Jesus.

Vi får med oss folk live og på skjerm som akkurat nå har erfaring i å tilnærme seg folkegrupper som i svært liten grad har fått tilgang. Det blir et intenst døgn og vi tror det også blir stas å komme sammen fra så mange organisasjoner.

Flere av oss i IMI Internasjonal reiser til Bergen. Blir du med?

Her er mer info og påmelding

Spørsmål: terje@imikirken.no 47279194

Leave a Reply

%d bloggers like this: