Søker voksne som kan øvelseskjøre

I samarbeid med Stavanger kommune åpner vi igjen et prosjekt hvor 18 åringer uten foreldre får mulighet til å lykkes med å ta lappen. Vi vil trenge opptil 6 sjåfører som kan kjøre med en ungdom ca en gang i uka.

Alt du trenger er å ha hatt lappen sammenhengende i over fem år, selv være over 25 år, ha tilgang til bil og en forsikring som tillater øvelseskjøring. Du vil også trenge en ekstra speile og en L til å henge bak på bilen. Mulighet til å levere inn kvittering på kjøp av dette for refundering fra IMI-kirken. Vi har ikke mulighet til å dekke egenandel ved evnt. uhell. Flere av ungdommene er fra land som Etiopia, Eritrea, Afghanistan o.l. Du blir enig om frekvens med den du øvelseskjører med. Kan i noen tilfeller være sjeldnere enn hver uke og kan lett tilpasses turnus, ferieuker o.l.

Vi kommer til å be om politiattest siden noen av ungdommene kan være under 18 år. Det trenger du først når prosjektet er i gang.

Hvis du kan tenke deg å være med på et veldig givende godhetsprosjekt så ta gjerne kontakt med terje@imikirken.no / 47279194

Mer info fra Statens Vegvesen her!

Leave a Reply

%d bloggers like this: