Ungdomsvekkelse møter utfordring!

IMPULS Kambodsja kommer råsterkt ut av pandemien. Online talk show samlet 5-10.000 seere hver andre uke og mange fylker står i kø for å få hjelp til å utvikle lokale ungdomsgrupper som kan gi rom for alle de som vil bli kjent med Jesus. IMPULS teamet er klart, men det er en utfordring som du kan løse:

IMPULS teamet teller over 100 ledere som står klar til å reise ut for å styrke de lokale ungdomsgruppene og bære en stadig voksende IMPULS festival. IMPULS ON TOUR skal besøke 4 fylker i 2022 og i september er det dags for festivalen. Strukturen er satt opp for å kunne vokse mot 2000 ungdommer. Alt ligger egentlig klart, men vi stoppes av de økonomiske begrensningene.

Så langt har vi bygget IMPULS Kambodsja med 10.000 USD i årlige utgifter. Årets utgifter er 30.000 usd og til neste år trenges 40.000 usd.

Det er fortvilende å ikke kunne gi dem grønt lys og måtte holde dem tilbake i å forvalte den ungdomsvekkelsen som nå tar form.

Derfor åpner vi nå for fast givertjeneste til IMPULS Kambodsja. Enten i engangsbeløp, men aller helst i månedlig støttebeløp som gir dem forutsigbarhet.

Nå har vi gjort det lett å tegne seg som fastgiver. For du som vil investere i ungdomsvekkelsen i Kambodsja foreslår vi følgende steg:

Gå til følgende web: https://www.imikirken.no/gi

Endre mottaker til IMI Internasjonal

Fyll ut personlig beløp og info og trykk «Bli Giver»

Er du medlem i IMI-kirken anbefaler vi at tidende gies til IMI-kirken og evnt ekstra gaver gies til IMPULS Kambodsja.

Forsidebilde er fra 2017, da Dara, Sopheavey, Manaet og Sokhom var ferdig på Acta Bibelskole og ble sendt hjem fra Norge for å starte IMPULS Kambodsja. I fem år har de bygget sten på sten. Nå løsner det

One Comment on “Ungdomsvekkelse møter utfordring!

  1. Pingback: Se Dara&Terje forklare IMPULS sitt gjennombrudd: | IMISJON

Leave a Reply

%d bloggers like this: