Deler nistepakka med de som som sulter!

De fattige i Yangon sulter. I en av de glemte konfliktene er konsekvensene røffe for dem som allerede var fattige:

Flere år med borgerkrig og politisk uro går som ofte ellers mest utover de fattige. «It is becoming worse than ever about the level of poverty,» skriver pastor M i den tidligere hovedstaden Yangon.

Etter at den politiske uroen startet har mye av hjelpen uteblitt. Boikott fra vesten rammer aller mest de fattige. «Vi opplever oss glemt», sa kirkeledere fra landet som var med oss på Global Summit i Bangkok i forrige uke. Med det lille de har drar kirka ut og deler nistepakker med de som sulter. Det er blitt en krevende situasjon fortsetter pastor M i hans nyeste rapport fra Myanmar.

I begynnelsen av mars, rett fra aksjonen i Kambodsja reiser Dara&Socheta sammen med Kristin&Jarle fra Arena Porsgrunn og Hanne&Terje til landet for å møte 100 ledere.

Kan du tenke deg å gi din nistepakke til kirka i Myanmar? Kan du tenke deg å bli med på en kjærlighetsgave til de fattige som sulter? Vil du bli med å gi kirka mulighet til å vise godhet i en krevende tid?

Gaver til IMI Internasjonal merket «Myanmar» vil gi kirka en mulighet til gi Jesus ut i form av godhet og håp til dem som føler seg glemt

Vipps hjelp til Myanmar på #580975 Merk gaven med «Myanmar»

Kontonummer: 30003400030 Merk gaven med «Myanmar»

Her fra utdeling av nistepakker i forrige uke:

Leave a Reply

%d bloggers like this: