The Send gav raust til Kambodsja

For en dag det har vært. Blant mange høydepunkt så gjorde det som disse to fra Kambodsja delte stor inntrykk:

Så langt har unge og voksne gitt 173.000 til ungdomsvekkelsen i Kambodsja. Impuls Kambodsja og Ungdom i Oppdrag har de siste årene samlet flere ungdomsbevegelser og snakker om at nå er det en unik åpenhet for Jesus i Kambodsja

Hvis du vil være med resten av gjengen og gi inn i vekkelsen så kan du også bruke Vipps 580975 (Imi Internasjonal) .

De sikter mot the Send om 4-5 år. Det begynner i år med å bygge sten på sten. I mai samlet Impuls Kambodsja ungdomsledere til samling. I oktober gjør de det igjen. I november samler de nøkkelledere for å diskutere hvordan de kan forvalte en unik åpenhet for Jesus.

Takk for at du hjelper ungdomsvekkelsen i Kambodsja til å lykkes!

Leave a Reply

%d bloggers like this: