Se hva som skjedde på rismarka i Myanmar

Min venn ps. Mang sendte nettopp noen helt nydelige bilder fra gårsdagens misjonstur til de som jobber på rismarkene. Se selv:

Myanmar er i en endeløs borgerkrig. Ressursene er knappe. Pastor Mang og hans team lar seg ikke stoppe. De forvandler små ressurser til stor velsignelse. De sultne får mat, de åndelig tørste finner håp. Bildene du nå skal få se er fra 75 risfarmere som sa ja til å tro på Jesus for første gang:

Pastor Mang er takknemlig for den hjelpen mange av dere var med å gi da vi besøkte dem inne i Myanmar i mars. Vi var de første som kom på 4 år med pandemi og krig. De gavene vi la igjen i form av ledertrening, oppmuntring, vennskap og penger var ikke mye, men de har sett Gud mangfoldiggjøre det til hjelp for mange.

Hvis du har noe å avse, vil de kunne hjelpe enda flere som sulter og som trenger Jesus. Merk gaven med Myanmar til IMI Internasjonal sin Vipps så kommer alt frem der det skal: #580975

Leave a Reply

%d bloggers like this: