IMI ønsker å sende 20 misjonsteam i året

Vi tror vi går inn i en tid hvor mange flere vil reise ut i misjon. Et viktig sted for å prøve ut ulike land og situasjoner er kortidsteam. Her er noen av mulighetene:

Vi ønsker å legge til rette for små og store team. Flere av teamene blir utsolgt på få dager. Hvis du trenger hjelp til å finne gode flyreiser, så har vi inngått avtale med Marit Ngamchald som har en egen teft i å finne gode og billigere flyreiser. Det koster 500 kr og ofte vil du spare inn prisen gjennom det hun finner til deg. Pengene går til å lønne Marit. Kontakt henne på: marit.ngamchalad@gmail.com

Se dine muligheter her:

Oktober: Action team til Kambodsja for menn.

Lars Rune Netland er medleder på det store aksjonteamet i vinterferien og har på flere turer med Randy Clark. Sammen med Huskirkenteamet i Kambodsja, de som trener nye huskirkeledere før Aksjonen blir det både Ledertrening og utadgående erfaring av helbredelse, frelse, møte med fattigdom og negative åndskrefter. Innenfor trygge rammer er dette et spennende team for max 4 deltakere

Avgang fredag 27 okt, med retur søndag 4. Nov

Påmelding her!

November: Kambodsja

Bli med Terje på 16 dagers tur til Kambodsja. Max 3 plasser. info og påmelding til terje@imikirken.no

Vi blir med på ledertrening i 9 fylker. Mye reising på humpete vei, mye mirakler, praktisk lederundervisning, lange dager og mye gøy.

Avreise 5 november med retur 22 november.

Pris: 5000kr pluss flybilletter

November: IMPULS KAMBODSJA

Veldig få plasser igjen. Kontakt morten@imikirken.no for mer info

Avgang ca 22. Nov med retur….

Januar: Team til Global Summit

Global Summit i Asia i januar 2024

Info kommer om få uker! Vi samler familien fra 10-15 land til Global Summit. Sterke historier når hvert land deler hva Gud har gjort siste år.

30 januar til 1 februar 2024. Pris er ca 7500 pluss flybillett

Februar/Mars: Storaksjon i Kambodsja

Er dessverre utsolgt. Hvert år åpnes påmelding 1. Pinsedag. Men en mulighet har åpnet seg for deg som er sykepleier, lege e.l. Se neste punkt:

Februar/ Mars: Lege og sykepleier team til Kambodsja

To uker på team tur. Ledes av Kambodsjanske leger som har gjort denne typen team i mange år. Vi har inngått samarbeid med Asia Link og Erik Jensen. I uke 8 i nord øst Kambodsja. I. Uke 9 på Aksjonen sammen med50-60 andre norske og flere hundre kambodsjanere.

Spørsmål og påmelding til terje@imikirken.no

5-8 mars: Team tur til Myanmar

Ledertrening i Yangon. Alle 10 plassene er utsolgt.

KOMMENDE MULIGHETER

Team til Nord Makedonia

Dette er team for damer fra ca 40+ som får jobbe tett med damer i samme alder i den muslimske delen av landet. Teamturen arrangeres to ganger i året. Begrenset plass!

Spørsmål og interesse kan meldes til marit.ngamchalad@gmail.com

Bygge hus for enker i Kambodsja

Teamet ledes av evangelist Sina i Kambodsja. Han har plantet over 30 kirker, er en racer på å gjøre Jesus kjent og har bygd over 20 enkle hus for enker og eldre som bor i skur som enten lekker eller har blåst ned. Eller som her i denne videoen fra denne uka:

Ingen dato satt, men meld interesse til terje@imikirken.no

Dette er et ideelt team for deg som kan bruke hammer og som er interessert i å erfare vekkelsen i Kambodsja sammen med våre mest ivrige evangelist. Praktisk og åndelig, hånd i hånd. Max 5 plasser. Du må beregne 5000kr pluss flyreise.

2 ganger i året til Albania

På høsten er det Åpen Himmel Albania team tur. Noen få plasser tilgjengelig. Kontakt ole.thomas@imikirken for spørsmål m.m.

I mai er det Godhet Albania tur. Her er det 5-7 plasser ledige hvert år.

Kontakt ole.thomas@imikirken for info og for å vise interesse. Påmelding og priser blir klar etterhvert.

Leave a Reply

%d bloggers like this: