Språkskolen: nytt semester 5. september

Nå er påmelding til høstens Språkskole på IMI åpnet. Det blir ofte fullt 2-3 mnd før oppstart. Spre derfor til dine kontakter denne linken slik at de ikke går glipp av en fantastisk mulighet til å lære å snakke norsk

Skolens popularitet har nå vart i over 10 år. Hovedgrunnen er

de mange medarbeiderne. Ofte har vi to medarbeider rundt et bord. De snakker norsk med studentene og hjelper dem når de leser i leseboka og gjør oppgaver. Ofte er det 5-6 studenter på hvert bord, noe som gir en opplevelse av privat undervisning. Konseptet gjør at studentene gjør god fremgang på de ulike nivåene de er på.

Lyst til å bli med på teamet?

Til høsten sikter vi mot fire nivå. Da trenger vi 5 flere medarbeidere og vi hører gjerne fra deg som er nysgjerrig. Frem til slutten av mai er det mulig å være med en mandags kveld på vårens kurs og se hvordan det ser ut.

Vi har god erfaring med huskirker som ser etter godhets aktivitet å gjøre gjennom året. Alt du trenger av kompetanse er å være glad i folk og kunne snakke ok norsk. Omfang er 14 mandager utenom skoleferie fra kl 17.45 til 20.45. Studentene kommer 18-20.30

Kontakt oss på terje@imikirken.no /47279194

Leave a Reply

%d