Nå blir det aksjon i Kambodsja!

Helt nytt konsept- kun 10 plasser. I mai blir det «One Village-One day.» Se hva som skjer:

Se vekkelse med egne øyner! Hvert år er det mulig å være med kirka i Kambodsja når de inviterer til Godhets&Evangeliserings aksjon. Turen organiseres av IMI Kirken, Stavanger og er åpen for alle som har lyst til se hva Gud gjør i Kambodsja for tiden!

I over 10 år vi sammen med kirka i Kambodsja arrangert Godhets&Evangeliseringsaksjoner. Over 15.000 har sagt ja til Jesus. I flere år har vi syslet med tanken om å også utvikle en mindre, billigere og mer lettbeint aksjonsform. I år lanserer vi derfor One Village-One Day fra 8 til 14 mai. Av respekt for lokale landsbyer og deres egenart reduserer vi innslaget av vestlige og det er derfor Max 10 plasser tilgjengelig.

Konseptet ble lansert av Chakreya for tre år siden og vi har hatt på planen å teste ut en mini utgave som er lett for alle kirkene i landet å ta i bruk. Vi er derfor hald for at de to første forsøkene blir i Chakreya eget fylke, der hun nå er fylkesleder.

Vi bruker rett og slett en hel dag i en landsby. Dette er en landsby som så langt ikke har noen kirkelig gruppe i sin midte. Vi bruker formiddagen til å besøke folk, be for syke, snakke om Jesus, gjøre godhet og se hva som skjer. På ettermiddagen inviterer vi til sentrum av landsbyen til 17-mai stemning for ungene med lek og konkurranse og til forbønnsstasjoner. Et kort og enklere møte vil når sola er på vei ned gå av stabelen. Kanskje med en heidundrende bedehusbasar?

Årets aksjon har svært begrenset plass, passer for barn fra 9/10 år og oppover og er åpen for deg som er nysgjerrig på det Gud gjør i Kambodsja

Påmelding finner du her

Alt av spørsmål kan du stille til terje@imikirken.no /47279194

Leave a Reply

%d