Tallene skjokkerer

Begge de nasjonale IMPULS konferansene ble utsolgt i 2023. Klarer du å gjette hvor mange som fulgte live sendingene på Facebook?

Siden Pandemien har en generasjon av unge kristne funnet sammen og reist seg. Impuls jobber tett med de største kirkenettverkene i landet for å utruste ungdommene.

Samtidig med utsolgte festivaler satt opptil 15.000 å fulgte live sendingene fra begge festivalene. Det gir et bilde av det som er i ferd med å skje.

Vi har ikke økonomi til å samle alle på et sted. Det ville bety landets største stadion eller åpne uteplass. Det får evnt vente til når trøkket er enda større

Så hvordan forvalter vi dette?

I forrige uke samlet de ungdomsledere fra ulike fylker og deler av landet, samt ledere for de største andre  bevegelsene i landet.

Enhet er en nøkkel fordi dette er for stort for den enkelte av oss. Men sammen kan vi utruste en by generasjon som elsker Jesus. Enormt takknemlig for å stå sammen med New Life kirkene og YWAM, Bibelselskapet, Campus Crusade, ICF I Siem Reap og mange flere.

14 fylker hadde blitt invitert inn. Kriteriene er tydelig for når de bør si ja til IMPULS on tour. Det forplikter og vil kreve lokalt eierskap. Så langt er 8 fylker valgt ut.

Dette kommer i tillegg til 1 nasjonal Impuls festival i 2024.

Nå åpnes det for at  norske ungdomsgrupper kan bli støttepartner for IMPULS i Kambodsja og Thailand. Kontakt terje@imikirken.no for info om hvordan det kan se ut

Leave a Reply

Discover more from IMISJON

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading