Aksjonen i Kambodsja i fare?

Mange har spurt om Corona viruset kan stoppe Godhets&Evangeliseringsaksjonen . Det ser så langt ut til å

ikke være et problem. Fire av de norske deltakerne har måtte avlyse turen fordi de har flight via Kina som er kansellert. Utover det er det ingenting som tyder på at viruset vil ha innvirkning. Utenfor Kina er det forløplig svært få tilfeller og de som dør er i hovedsak folk med lavt immunforsvar. Til sammenligning dør 900 nordmenn hvert år av den vanlige vinterinfluensaen. Men en virkelig utfordring i år er at første aksjonssted ikke har fått tillatelse enda. Imorgen skal fylkeslederne oppsøke guvernørens kontor for å se om det kan bli en løsning. Det er forløplig ikke sagt noe om hvorfor svaret trekker ut.

Aksjonen i Kambodsja skal av stabelen for tiende året. De 9 første årene har vi sett over 13.000 nye si ja til Jesus. Bare de tre siste årene er det startet over 1000 nye huskirker for å se de nykristne vokse til disipler av Jesus. I år har Morten Berge og Dara vært med team til akajonsområdene tre ganger for å trene lokale huskirkeledere. Dette er en del av UmiddelbarHuskirke konseptet vårt hvor det tar minutter fra de nykristne har bedt frelsesbønn til de sitter i sin første Huskirke. Disse huskirkene er delt inn etter landsby og gjør det lettere for folk å bli med når gruppa treffes uka etterpå i deres eget nabolag.

Vekkelsen i Kambodsja er det mulig å støtte økonomisk ved å bruke vipps #580975 (IMI Internasjonal)

Leave a Reply

%d