2000 ungdommer så IMPULS Kambodsja sin langfredag live sending:

Som et ledd i å følge opp ungdomslederne kjørte Dara, Sokhom og Chanrith i gang talk show for ungdommene. En time med tull og tøys, undervisning og lovsang i et land som ikke har like mange påske tradisjoner som europeiske land. Og det funket. Det er rett under 2000 som har sett sendingen nå noen timer etterpå. Det geniale er at de på denne måten setter ungdommene i gang med å danne små huskirker der de nå er. Mange har forlatt storbyen og er nå hjemme hos familien. Det gir mulighet til å ta familien inn i et møte med Jesus. Mange av ungdommene var ikke kristne da de dro og har møtt troen i storbyen.

For andre er talk showet en styrking av det lokale ungdomsarbeidet. Hva gjør vi når vi ikke kan samles, hvordan leder vi, hvordan skaper vi trosfellesskap selv under lock down?

Sånn så det ut da jeg fulgte sendingen hjemmenfra:


Du kan se live sendingen ved å søke opp Impuls Cambodia. NB: ligger på deres Khmer side.

Leave a Reply

%d bloggers like this: