IMPULS podcast i Thailand fikk en brakstart

Impuls Thailand bruker sosiale medier til å holde kontakt med ungdommene under lock down. Når de nylig utvidet til podcast skjedde det noe flott:

For to uker siden begynte vi å legge ut Impuls Podcast forteller Prem begeistret. Dette med podcast er ganske nytt for thaier. Fordi de fleste i Thailand er vant til å motta informasjon ved å se bilder. Å utfordre dem til å bare høre uten bilder er virkelig spennende. Spørsmålet vårt ble: ville dett fungere. Spente la vi ut første episode:

Vi fikk oss en stor overraskelse. Den første podcasten nådde over 2000 folk, og vi har fått så mange gode tilbakemeldinger både i kommentarer og innboks. Men det skulle vise seg å blekne:

For noen dager siden kom plutselig 3 jenter og en gutt innom oss på TCN-kontoret i Maesai. De hadde hørt podcasten. En av jentene tok ordet: jeg vil gjerne begynne å tro på Jesus, fortalte hun. Vi jublet vilt. Dette var stort!

Og ikke nok med det. Etter at episode to kom ut, kom en annen jente til oss og hadde mange dype spørsmål og behov. En spennende vandring er i gang i hennes liv. Nå samler vi dem til Huskirke. Seng, en av våre ansatte førte oss inn i tilbedelse. De ble alle berørt Guds nærvær i rommet. Noen av jentene gråt av glede. Dette ble sterkt for oss alle.

Vi er så takknemlige for å se hva Gud gjør her, avslutter Prem!

“Så kommer troen ved å høre og høre fra Guds ord.” Romerne 10:17

Leave a Reply

%d bloggers like this: