Folk i kø for IMI Språkskole, men….

De siste ukene har vi fått mange henvendelser om når IMI Språkskole starter. Gledelig, men vi mangler endel medarbeidere:

Vi rakk nesten å feire ti år jubileum før pandemien satte en stopper for skolen. Nå har vi grønt lys angående smittevern situasjonen, men har i ventetiden mistet en del av teamet vårt.

Behovet er minimum en som kan gi noen småfolket med grammatikk undervisning for nybegynner nivået og 6 medarbeidere som kan sitte rundt bord og bidra til god øvelse i å snakke norsk og heie på studentene når de gjør oppgaver i arbeidsboka. Din hovedkompetanse er å kunne snakke ok norsk og ha mulighet hver mandag fra 17.45 til 20.15. Da er 15 min team samling inkludert før og etter.

Vi har også behov for grammatikk lærer på nivå 2 og 3. vi har glimrende ressurser til lærer både i bokform og online. Ferdig innspilte ressurser og idebank. Også her småfolker med tavleundervisning før studentene setter igang rundt bordene.

Vi ønsker aller helst å starte mandag 6. sept og har derfor dårlig tid. Ta gjerne kontakt i dag om du lurer på om dette kan være noe for deg. Du blir del av et erfarent team og kommer raskt inn i dette. Ring gjerne Terje på 47279194 eller via terje@imikirken.no

Leave a Reply

%d bloggers like this: