Haster! Imi Språkskole trenger to nye medarbeidere:

Fantastisk søkning til skolen som begynner mandag 7. feb. Gårsdagens medarbeider samling viste oss at vi er 21 medarbeidere, men trenger to til. Her ser du hva oppgaver det innebærer:

Å være medarbeider på IMI Språkskole innebærer at du snakker norsk, lar studentene lese dagens tema i boka og hjelpe dem når de gjør enkle oppgaver i arbeidsboka. Du sitter rundt et stort bord med opptil 6 studenter. Det er snakk om nivå 2 slik at de kan allerede en del norsk før de setter seg ned ved ditt bord.

Du får opplæring av erfarne medarbeidere før du leder bordet sammen med assistent. Din viktigste kvalifikasjon er at du snakker ok norsk.

Omfang er hver mandag. 17.45 medarbeider samling. Skolen går fra 18 til 20.30 inkludert kveldsmat pause. Ikke skole i skoleferiene. Siste mandag er i slutten av mai og begynnelsen av desember. Oppstart er alltid første mandag i februar og første mandag i september.

P.g.a endring i siste liten og rekordsøknad til nivå to trenger vi nå din hjelp allerede fra neste mandag. Er det deg? Send sms til 47279194 (p.g.a jobb denne uka kan jeg ikke ta telefonen, men send meg sms så ringer jeg deg i en pause) eller Mail til terje@imikirken.no

Leave a Reply

%d