Har vekkelsen overlevd CoVid19?

Vi samler ca 100 evangelister i Kambodsja denne uka. Har pandemien knekt dem? Vi begynte dagen med å spørre dem:

Det har vært tøft. Mange av dem er svært tynne, bærer preg av å hatt begrenset med mat. Gråten sitter løst hos andre. Presset har vært høyt. Noen pastorer har gitt opp livet sitt. Andre har blitt svært syke i en tid hvor det har vært enda vanskeligere enn vanlig å komme til sykehus.

En av lederne fortalte historien om skipsforliset til Paulus. Denne tida er som båten som ble knust, men Paulus satte sin lit til Gud og selv om båten gikk tapt tok Gud vare på dem.

Samtidig er vitnesbyrdene svært mange om folk som begynner å tro på Jesus. Syke er blitt reddet på ufattelig vis og Gud har brukt evangelistene til å male håp for øynene på folk.

Rapportene sier at 63 nye huskirker er blitt startet, 1141 nye har sagt ja til Jesus og 496 er blitt døpt. Dette er siste 6-12 mnd

Evangelistene har vært i stormen sammen med folket. De er alt annet enn motløse. Og vekkelsen den er definitivt ikke stoppet. Under betydelige restriksjoner er over 1000 nye nådd. Hva er da mulig når de kan reise hvor som helst?

Leave a Reply

%d bloggers like this: