Helbredelsesrom hos heksedoktoren

Lite visste vi hvor vi svingte innom, men mannen i huset var landsbyens heksedoktor. Da han så Guds kraft begynte han å hente inn pasienter:

Her sier et par ja til Jesus etter å ha hørt de gode nyheter om Jesus og sett andre bli helbredet. Like før var ei kvinne med smerte i brystregionen blitt helbredet og ei kvinne med vanskelig for å gå tok ut uten smerte og uten problem. De hentet inn flere, blandt annet ei ung jente som hadde drukket gift ved et ubevoktet øyeblikk. I to timer tok vi over heksedoktorens hus og han selv ble satt på valg om å oppgi heksekunst og begynne å tjene i Jesu navn. Det gjør jeg allerede sa han, 50% Jesus, 50% annet. Jesus elsker deg 100% og du må velge. Da må jeg tenke på det. Vi får se nå i ettermiddag ( 08- 12 norsk tid)

Vi er spent på hva Gud vil gjøre. Det synges tradisjonelle sanger i bakgrunnen akkurat nå og så begynner møte med basar om ca 30 min.

Dette er siste av 5 dager hvor vi tester ut å ta Aksjonen inn i noen få landsbyer. Dette er steder som i stor grad aldri har hørt om Jesus. Når vi i formiddag var ute og formidlet Jesus gjennom ord og mirakler begynte ryktet å gå på bygda. Vi er spent på hva som kan skje på aksjonens siste dag. Så langt har 310 personer sagt ja til Jesus og umiddelbart blitt registrert i huskirker.

Leave a Reply

%d bloggers like this: