La politiet skyte han!

Eller kanskje foreldrene hans kan putte gift i maten hans? Landsbyen var rystet av den gale mannens handlinger. Han spredte vedvarende frykt rundt seg og var uregjerlig. Den lokale kirka ble kontaktet. Kunne de hjelpe?

Kirka sa ja til å ta imot han. Det skulle bli en lang prosess. I en en og en halv måned ble mannen boende i kirka. De bad og snakket med han. Litt etter litt løsnet det og etter endt prosess var mannen forvandlet.

Landsbyen, hans nærmeste, naboene, de trodde ikke sine egne øyner da han omsider kom hjem igjen. Han var helt fri og bar med seg en fred ingen tenkte de kom til å se i han.

Nå er han blitt byggherre. Han tjener ved å bygge kirker og han tjener på sitt arbeidssted, gjennom bedriften han leder. Forvandlingen som ingen trodde kunne skje, har ledet mange til tro på Jesus. Den frihet Jesus bringer er noe helt annet enn alt man kan finne i denne verden.

Leave a Reply

%d