Ups, He did it again!

Dette er mitt favoritt problem. Gud bryter ut av forventninger og det vi trodde var mulig:

Både innenfor Agenda1 i Kambodsja og Impuls sprenges alle våre forventninger. I Impuls måtte vi i år avvise folk og reddes delevis av at myndighetene annullerer ferien for studenter fra flere fylket. Men vi er ikke i tvil om hva som er på gang. Bare se disse to bildene fra Impuls før og etter CoVid. På det nederste bildet mangler 100 medarbeidere som var ute og jobbet da bildet ble tatt:

Agenda1 jobber nå i dypet med 60 menigheter i 6 fylker. Samtidig har de funnet en måte å trene nasjonale lærere på som gir mulighet til å gå videre i enda flere fylker. Undervisningen spilles må inn av Sopheavy og hennes team, lærerne samles så en dag før teamturen. Man øver sammen og så besøker man to fylker med et tyvetalls menigheter.

Vi er begeistret over denne veksten og budsjetterer for å kunne gi veksten rom. Vårt oppdrag i Kambodsja er å se kirka lykkes i å lede folket til tro på Jesus. For å gi rom for alle ungdommene som vil være en del av det oppdraget så har vi gjort avtaler med tre store bevegelser som gir oss mulighet til å invitere til 3 Impuls hubs i landet. En i hovedstaden en i nord vestlige Battambang og en i nord østlige Sien Reap. Det gir oss på sikt plass til opptil 4000 ungdommer.

Struktur gjør det kanskje ikke begeistret, men struktur som gir rom for vekst er avgjørende for å kunne håndtere veksten. Derfor har vi trent et stort medarbeider team, derfor har vi bygd relasjon med andre ungdomsbevegelser, derfor trenger ungdommene i Kambodsja din hjelp med økonomi. I skrivende stund mangler vi 300.000.

I desember må budsjettet settes og da har jeg lyst til å sende melding til Dara og teamet hans om at vi er klar til å åpne dører for vekst. Er du med på en advents dugnad? Alle små og store beløp vil drive oss i riktig retning. Slik gjør du:

Vipps vekkelsen vider: #580975 Merk med KAMBODSJA

Kontonummer: 30003400030 Merk med Kambodsja

Du kan bli medeier i vekkelsen i Kambodsja. Din bedrift, du selv eller din menighet trenges som faste partnere. Det gir kirka i Kambodsja forutsigbarhet og du og dere får komme tett på en eventyrlig tid i kirka i Kambodsja. Kontakt terje@imikirken.no / 47279194 for en prat om hvordan dette kan skreddersys din sammenheng.

Leave a Reply

%d bloggers like this: