Hva er det med åndebåndene?

Hvis du har vært i Asia så har du lagt merke til de røde trådene som mange har rundt håndleddet. Fra en vestlig synsvinkel virker det ufarlig og noen turister kommer hjem med noe de tenker er et godt minne fra ferie i Asia. Men hva er det egentlig disse båndene bærer med seg?

I Kambodsja kuttes åndebånd. Grunnen er at de bærer med seg betydelig negativ kraft. En gang bad vi for ei dame som ikke kunne gå. 2-3 ganger uten effekt. Så oppdaget vi åndebånd og etter at hun tok dem av, så bad vi en gang til og den lamme begynte å gå.

I åndetroen tenker man at båndene skal beskytte, men de bringer med seg ufred, frykt, noen ganger sykdom og betydelig innflytelse.

Den frihet som de forteller om når de blir kvitt bånden(e) er nydelig. Når de forstår beskyttelsen som ligger i å tilhøre Jesus gir dem ikke lyst til å vende tilbake til åndskrefter.

Leave a Reply

%d