Huskirke modell på ville veier

Det er helt nydelig hvordan en huskirkemodell vandrer fra et kontinent til et annet:

Da vi begynte å trene ledere i Kambodsja brukte vi mye av det vi hadde lært i Normisjon og i IMI-kirken. Men alt måtte forenkles slik at det kunne mangfoldiggjøres fra landsby til landsby, slik at det ikke innebar fordyrende mellomledd eller kostnader som kunne stoppe veksten.

Huskirkemodellen som til nå er spredt til over 1500 nabolag i Kambodsja bygde på IMI kirkens modell i en forenklet utgave.

For noen år siden kom den tilbake til Salem på Ganndal. Noen ungdommer lærte sammen med Thomas Thesen om hvor enkelt det er å lede en en Huskirke som samtidig hjelper oss til å leve som disipler av Jesus. Jeg forlot det møtet og tenkte ikke så mye på det. Thomas og teamet hans har begynt å bruke dette med stort hell og denne måneden oppsummerer de i regionnytt. Slik ser det ut:

Leave a Reply

%d bloggers like this: