Vekkelsen fortsetter i Kambodsja!

Ukentlig får vi inn rapporter fra evangelistene og kirkelederne i Kambodsja om nye som sier ja til Jesus og blir lagt til huskirker. Det er spennende å se hvordan arbeidet i Kambodsja ikke lar seg stoppe selv om restriksjonene hindrer kirka til å samles i kirkebygg. Det er særlig strategien med å starte huskirker der folk bor som gjør at kirka er vanskelig å stoppe. Her er bildene som kom fra Pursat fylke idag. Enda en landsby er nådd med evangeliet og nå var det tid for dåp i naturskjønne omgivelser: (Tekst fortsetter under bilder)

Det er evangelist Bora og Samet som leder ann i dette området. De er begge blandt evangelistene som fortsetter etter at fem års støtteprogram har gått inn i en selvforsørgende fase. Hver sjette måned kommer de fremdeles inn til samling sammen med de andre 120 evangelistene i Kambodsja. De trenger din støtte og du kan vippse dem via IMI Internasjonal på #58 09 75

Leave a Reply

%d