Helbredet på skjermmøte!

Fantastisk å se Guds kraft virke gjennom skjerm til folk som sitter på et helt annet sted:

Sithuon og Dara har hver uke fem ulike skjermmøter med Lærermisjonærene. De trener til vanlig 2500 ledere i hele Kambodsja. Nå hadde en av dem, pastor Theurn mye smerte i en arm. Hun kunne ikke løfte den p.g.a smerte. Etter 2 runder med bønn tester hun armen igjen. Her er det som skjer:

Pastor Theurn forteller om at selv i lock down blir folk kristne. Bare den siste uka har 4 voksne og en ungdom sagt ja til Jesus. Madam Kong You forteller fra sitt område at 27 er blitt kristne. De tre siste var fra en begravelse de nettopp ledet:

Dere er mange som støtter kirka i Kambodsja i denne tida av store endringer og store muligheter. Den enkleste måten å støtte kirka på er ved å vippse til IMI Internasjonal #580975. Igjen tusen takk! Dollaren er fremdeles så høy at årsbudsjettet øker med 100.000kr. Corona har stoppet en del av våre vanlige inntektskilder. Så din gave betyr enormt mye for oss! Tusen takk!

Leave a Reply

%d bloggers like this: