Fantastisk resultat på Amerikansk Auksjon

Tusen takk til alle der som deltok med gaver og dere som bød. Det var en ufattelig kjekk kveld hvor høydepunktene stod i kø. Her ser du hvor mye som kom inn til arbeidet i Thailand og Kambodsja:

Etter at støyskyen fra siste bud hadde lagt seg gikk teamet i gang med å knytte vinner og giver sammen. Oversikten over hvor mye hver enkelt bød har begynt å gå ut slik at vekkelsen i Kambodsja og Thailand kan vippses videre.

Da alt var lagt sammen stoppet kalkulatoren på flotte 53889kr

Tusen takk til alle dere som gjorde dette til en heftig viktig kveld for arbeidet i Asia.

Vi lærte samtidig mye og det kan godt være at vi kjører en ny auksjon til høsten. Vårt fokus er å sikre at arbeidet i Asia ikke skal måtte stoppe pga den økonomiske krisen som restriksjonene i Norge medfører. Så langt har vi fått en nedgang på over 50%. Vi har allerede tatt oss norske ute i permittering og vurderer fortløpende om det må skje igjen. Vi er derfor veldig takknemlig til alle dere som hjelper til slik at arbeidet i Asia får fortsette med full styrke. På fredag er det f.eks nytt talk show fra IMPULS Kambodsja. Mange tusen følger dem. Samtidig lanseres to ny utgivelser av lovsangsvideoer fra IMPULS bandet som synger på Khmer.

For nye givere er Vipps nummeret: #580975

Leave a Reply

%d