Se hva hun gjorde etter å ha blitt helbredet

Vi hadde skjermmøte med henne og andre av våre nære medarbeidere. Begge skuldrene verket og hun hadde måtte holde seg hjemme flere dager. Nå grep Gud inn og mye av smerten forsvant. Dagen etterpå skjedde dette:

Her skjer helbredelse på nettmøtet. Dagen etter sendte hun disse bildene:

49 barn og en voksen sa ja til Jesus. Så sterkt å se henne holde armen i været mens hun forteller om Jesus. Så sterkt at så mange barn vil tro på Jesus. Vi har ofte sett at de voksne følger etter og nye huskirker vil starte i enda en landsby.

I Kambodsja står ikke kirken rådvill og lurer på når viruset skal slippe taket. For du som har lyst til å støtte kirka i Kambodsja så kan Vipps # 580975 brukes. Bank nummer 3000.34.00030. Merk med «Kambodsja»

Leave a Reply

%d bloggers like this: