Voksen mann veide 25 kg da kona bar han til kirka

Ryktet hadde gått utover på lands bygda at kirka bad for syke. Nå ble de mannens siste håp:

Han var alvorlig svekket og kirka som har et bønnehuset i sørlig Kambodsja, hvor alvorlig syke kan overnatte, tok mannen inn. I tre måneder fikk han pleie og forbønn og det vekket stor oppsikt når han etter oppholdet kom gående hjem. Nå var det en ny utfordring i samme landsby. De visste hvor de skulle henvende seg.

Denne gangen var det noe uregjerlig inni ei dame. De hadde lekt med åndene som pastoren sa. Til slutt mistet de kontrollen over situasjonen og ingen klarte å håndtere damen. Menighetens folk vet hvordan slikt skal håndteres og i Jesu navn ble de kvitt alt.

Fra et vestlig ståsted kan ofte det med ånder virke fremmed og vanskelig å forstå. Men i landsbyen var de ikke i tvil om realitetene. At damen selv ville tro på Jesus er ikke så rart etter å ha blitt fri, men også 6 av de voksne som har stått rundt ville også tro på Jesus. Det er både gledelig og hjelper oss til å forstå at noe dyptgående har inntruffet.

Kirka i Kambodsja trenger din hjelp i å håndtere den pågående vekkelsen. Vipps gjerne til IMI Internasjonal #580975. Lyst til å bli partner? Kontakt oss på terje@imikirken.no / 47279194

Leave a Reply

%d bloggers like this: