Kambodsja: Først sult, så flom!

Fantastisk takkegave i IMI-kirken søndag 25. Okt. Nesten 92.000kr på en søndag er helt enormt. For en giverglede til en svært krevende situasjon i Kambodsja:

Situasjonen i Kambodsja har vært prekær lenge. Vi er informert om at noen familier har måtte grave opp røtter utenfor huset for å ha nok mat. Kirkene har heroisk gjort mye i å bøte på sult. Situasjonen skyldes at økonomien kollapset da Co-Vid19 stengte grensene og holdt folk hjemme fra å bruke penger, turistene måtte bli hjemme o.s.v.

Den kommende rishøsten gav håp. Derfor er det svært alvorlig at flommen har inntatt enda større områder enn tidligere. Om to dager er det meldt om ny runde med storm og massivt regn. Ris kan overleve noen dager med oversvømmelse, men nå ser det ut til å bli forlenget så mye at store mengder ris kan være tapt.

Det er enda mulig å hjelpe. Bruk enten Vipps til IMI Internasjonal #580975 Merk med Kambodsja eller

Bankkonto: 30003400030 Merk med Kambodsja.

Se bilder fra flommen her:

Leave a Reply

%d