Massedåp øker i Kambodsja

To trender blir stadig tydeligere i Kambodsja. Begge lukter av vekkelse:

I Kambodsja har arbeidet en struktur som gir oss nærhet til grasrota. Våre 7 nasjonale ledere, følger opp 35 lærere som følger opp 2500 menighetsledere spredt utover landets 25 fylker. Likedan innenfor ungdomsbevegelsen IMPULS. 4 ledere følger opp 100 kjerneleserne, som følger opp ungdomsgruppene i hele landet. Grasrota gir oss to trender som kommer ut fra krisen:

1) de kristne har blitt tryggere i troa. Der hvor det var litt av og på overgivelse har mange tydeliggjort sin tro denne tida. Det har ført til økt hjelp til de i nabolaget som sulter og sliter på ulikt vis og det har ført til at mange flere har fått et bilde av hva kristen tro er

2) den andre trenden er massedåp. Fra stadig flere fylker har det kommet inn bilderapporter fra dåp av titalls mange til dåp. Mange av dem fra nærliggende elver. Mange av dem er allerede før dåp blitt en del av en Huskirke hvor de får lære og erfare mer av livet i Jesus

One Comment on “Massedåp øker i Kambodsja

Leave a Reply

%d