Hvorfor reiser vi til Kambodsja nå?

De neste to ukene er Morten Berge og Terje Høyland i Kambodsja. Her ser du hvorfor?

Det er snart to år siden vi begge forlot Kambodsja. Pandemiens herjinger har også i Kambodsja vært betydelige. Spennet er stort fra pastorer og kirker som har gitt opp, til bilder om massedåp. De siste tror vi skal få sette mot i de første og hovedmålet med de neste to ukene er å samle kjernetroppene. Dette er de som i sin tur kan samle hundrevis av andre som i sin tur kan istandsette og sende ut disipler til alle deler av landet og samfunnet

Først samler vi evangelistene til 3 dagers samling, deretter lærerteamene. Dette er 1-2 lærere fra hvert av landets fylker. Tredje gruppe er fylkeslederne.

Vi tror at Gud kommer nær når vi samles, vi tror at historier om hva Gud har gjort løfter blikket og gir fornyet tro, vi tror samsnakking gir mulighet for gjerve planer fremover.

Vil det funke? Vi er spente på om vi kommer inn i landet uten å sitte i karantene, vi er spente på om lederne vil våge å komme når omikron nå sprer seg i høyt tempo, vi er spente på hva Gud ser frem til disse dagene og gleder oss til å bli en del av det Han gjør.

Nå trenger vi din hjelp? Kan du tenke deg å be? Send gjerne ord til terje@imikirken.no eller på Messenger

Leave a Reply

%d