Nyhet: Mini Aksjon i Kambodsja

Denne uka tester vi ut en mindre type aksjon. Her er noen av erfaringene etter to av fem dager:

Konseptet skal ned i en landsby- en dag. Tanken er at kristne i et fylke går sammen for å nå ut til en landsby uten kirke fra før. De fleste fylker har ca 80-100 landsbyer igjen som ikke har kristen gruppe i sin midte.

Budsjettet må ned og fokus blir på 2-400 personer, der vi før hadde 1000-1500. Det betyr en enklere organisering og enklere for fylkene å få til på egen hånd. I forkant har teamet vårt vært her og trent Huskirke ledere. Disse tar i gang med umiddelbar Huskirke etter at de som vil bli kristne har bedt frelsesbønn. I landsbyer uten kirker er det dermed mulig å se 3-4 huskirker begynne å fungere etter at aksjonen er ferdig.

Vi gleder oss idag over at flere fra det muslimske Cham folket kom frem for å be frelsesbønn. Nydelig å se tårene renne under hijaben der hun stod og bad «Jeg vil tro på deg Jesus…….«

I årets tale er jeg både innom den blinde mannen i veikanten og Sakkeus i treet. En eldre dame på nedre rad levde seg så inn i fortellingen at når den blinde mannen snubler og faller så skjer dette:

Leave a Reply

%d bloggers like this: