Helt ville nyfrelst tall fra Kambodsja

I dag kom de siste tallene for 2022. Samlingen med evangelistene kommer alltid på nyåret og med deres 6 mnd tall ble 2022 ny års rekord siden vi begynte å notere tallene fra kirka i Kambodsja:

Vi har 120 evangelister i sving. Etter fem år blir de oppgradert til selvstendig evangelist uten støtte fra utlandet. ca 90 av dem er denne uka på treningssamling. Her får de hvile ut, dele historier, få påfyll og gi rapporter. Deres tall er betydelige:

Over 3000 nykristne er notert fra våre evangelister. Flere av dem jobber inn mot de resterende unådde folkegruppene i landet. 80 huskirker er startet i løp av året.

Når vi legger de sammen med Kirkenes tall fr de 25 ulike fylkene og aksjonen i mai, så ender tallet på ny rekord. Se her:

17474 nykristne (minimumstall) – 463 nystarta huskirker

Den forrige rekorden var på 16008 (2017). Det er verdt å merke seg at det året så utgjorde aksjonen flere tusen nykristne. I 2022 testet vi en mini aksjonsform og tallet var på «bare» 378.

Hva betyr disse tallene?

De betyr alt for enkeltpersoner som fikk komme til tro på Jesus

Det betyr at kirka har minst like stor vekst som før pandemien

Det høye tallet med nyplanta huskirker betyr at mange av de nykristne har fått et reelt tilbud om et disippelgjørende fellesskap

Siden vi i 2011 begynte å notere kirka i Kambodsja sine rapporter har vi notert over 130.000 nykristne og rett under 1500 nye huskirker. Det er egentlig helt vilt!

Husk at vi trenger hjelp til å forvalte denne flotte veksten. Vi fikk før jul flere nye gode partnere og vil trenge 3-5 flere i 2023 for å kunne hjelpe kirka i Kambodsja til å forvalte veksten. Kontakt gjerne terje@imikirken.no / 47279194 for en prat om hvordan du og dere kan bidra og bli en del av vekkelsen i Kambodsja

Her er en kort video fra evangelist samlingen denne uka:

Leave a Reply

%d