Et bilde

Et bilde fra Kambodsja sier mye om hvorfor vekkelsen er vanskelig å stoppe:

Prøv å telle folka på bildet! Dette er ikke alle, men de fleste evangelistene vi følger tett i Kambodsja. Det som er spesielt er at over halvparten av dem ikke mottar pengestøtte lenger. Fra starten i 2013 fikk hver av dem 65usd per mnd. Denne støtten ble utfaset innen fem år. Når en evangelist oppgraderes til selvstendig får de samtidig invitasjon til treningssamling hver sjette måned.

Det var spennende i 2018 da de første ble oppgradert. Ville de slutte? Ville de klare seg uten støtte? Hadde vi skapt avhengighet eller ble det et springbrett til å kunne løpe videre med det Gud hadde lagt ned i hjertet ditt?

Så kom pandemien. Var relasjonen så sterk at vi kom til å stå samlet i etterkant?

Bildet gir svar på alle spørsmålene. I 2022 har evangelistene ledet over 3500 flere til tro. De er fulgt opp i litt over 100 nye huskirker.

Vi trenger 100.000 kr på å følge 120 evangelister opp hver sjette mnd. 18 av dem jobber kun mot unådde folk.

Vil du hjelpe med å gi dem denne muligheten i 2023? Vipps gjerne til evangelistene på #580975

Leave a Reply

%d bloggers like this: