Hun ble båret inn på møtet av 4 menn

Hva gjør du når de bærer henne bort til deg for å be om helbredelse?

Dama var fullstendig lam og ute av stand til å snakke. Det unge teamet hadde gjennom dagen sett ei døv dame få hørselen igjen, flere blinde hadde fått synet igjen. Nervøse takket de ja til å be for dama. Sreyleak i staben vår er 25 år og ledet ann i bønnen. Så begynte noe å skje:

Da de intervjuet henne på scenen etter at hun hadde gått frem og tilbake, skjedde det enda et under. Sreyleak er til høyre og knekker sammen i gledesgråt:

Mor står til venstre og bekrefter hvordan det har vært og at hun verken har kunne gå eller snakke. Hun har trolig hatt et slag og kunne heller ikke mestre armbevegelser. Nå gjør de stein saks papir med henne og hun vinner……

Dagsvideoer fra Kambodsja aksjonen kommer på Facebook sida til Cambodia Church growth. Der får du ferske inntrykk og ville historier fra team deltakere som har sett Gud gripe inn. Klikk&del her!

Leave a Reply

%d bloggers like this: