Nå skjer det i Kambodsja!

40 norske beveger seg nå i retning nord vestlige Kambodsja. Her er det som venter dem:

Tidlig mandags morgen settes første av fire intense aksjonsdager i gang. Vi skal få besøke folk hjemme i sine landsbyhus. Invitere til teltmøte, be for syke, fortelle om den kjærlighet som Jesus har gitt oss tilgang til.

Den fred, frihet, kjærlighet og håp som Jesus gir vil mange høre om og mange si ja til. Midt i hverdagens utfordringer blir Jesus en som aldri går fra oss, alltid er med. Han er sterkere enn de negative kreftene som vil få has på oss. Han er den som går med oss like inn og døden og helt frem til himmelen. Det er er så nydelig når folk finner hvile i alt det Jesus er og har.

Vi ber om 1000 nye kristne i neste uke. Blir du med og be?

For å følge oss lik også denne Facebook sida. Vårt media team vil legge ut småsnutter utover i uka på denne kanalen. Masse spennende nyheter fra vekkelsen i Kambodsja:

https://www.facebook.com/cambodia.churchgrowth

Leave a Reply

%d bloggers like this: