Vekkelsen i Vrådal

Hu var lenge innlagt på sykehus. Hennes motstandere mente det var psykisk. Gud berørte henne på sykehuset og hun kom forvandla hjem sammen med sin mann. Det skulle ikke bli tatt vel imot:

Jon og Aashild Undeberg er husmenn. Det betyr at de bor i et mindre hus i utkanten av storgården. De forkynner frimodig et radikalt budskap om Jesus. I begynnelsen møtes de med at folk oppfordres til å nekte dem jobb eller å handle med dem.

De møtte det med bønn. Se her hva vi fant oppi i lia utenfor Vrådal:

Det fortelles at en av dem som kom tidlig med blandt de “vakte” var Gunhild Veamyrane. Hun får en rekke ”syner”, som hun og omgivelsene forstår som direkte meddelelser fra Gud. I noen av disse ”synene” ser hun navngitte personer på vei rett i fortapelsen. Bygda rystes av disse synene – og den ene etter den andre kryper bokstavelig talt til korset.

Hele 40% av bygda blir disipler av Jesus i denne vekkelsen. Mange av dem bringer budskapet om Jesus til egen familie og til andre bygder.

Nede på gravplassen utenfor Vrådal kirke finner vi en sliten grav hvor Åshild Undeberg er gravlagt. Gjett hva som står på gravsteinen:

Leave a Reply

%d bloggers like this: