Søppelplukkeren

Hun jobber med å plukke søppel og vaske toalett. Idag ble en spesiell dag for oss alle:

Hun heter Srey Mov (t.v) og plukker plastikk. Det gir både miljøgevinst og litt penger for henne. Hun er kjent her i byen, men ikke for søppelplukking, men fordi hun gir mesteparten videre til å hjelpe andre og Guds arbeid i byen. Hun er selv fattig, men har et enormt raust hjerte forteller folk oss.

Idag skulle bli en dag hvor Gud skulle være giver:

Chhenglin (t.h) satt imorges i bilen og fikk se et indre bilde av en person. Hun la merke til flere detaljer, men spesielt en spesiell stilling med hender og fingre i tilbedelse av Gud.

Da vi som første programpost hvilte i Guds nærvær gikk Chhenglin rundt og velsignet det Gud gjøre. Chhenglin er ny i staben vår og skal inn som admin leder/regnskapsfører. Dette er nytt for henne, men hun har allerede denne uka lært mye.

Nå ser hun plutselig en kvinne som holder hendene på denne spesielle måten. Hun ber for henne og ber Gud velsigne henne.

Når vi er ferdig med å hvile ber vi dem som hadde smerte i kroppen om å skjekke om de fremdeles kunne finne den. Mange kunne finne smerten, men 5 av dem var ikke lenger i stand til å gjenfinne smerte. Blandt dem var Srey Mov. Hun hadde lenge hatt mye og sterke magesmerter. Ikke bare var de borte, men en forfriskende kraft hadde fart gjennom kroppen hennes

For ei dame! Nydelig å høre hva Guds inngripen fikk av betydning. Nydelig å se hvordan Gud bruker de nye på teamet vårt

Leave a Reply

%d