I vrimmelen

Ser du hu i svart genser midt inni markedet? Tvilsomt, men Gud så henne:

Damene i teamet ville innom second hand klesmarkedet. Det var fort gjort for de av oss som trenger bittelitt større size enn folk flest her, så jeg satte meg i utkanten av markedet.

Kan du vise meg noen som har smerte eller sykdom her, Gud? Han sier sjeldent nei til noe slikt og jeg begynner å be meg gjennom markedet fra der jeg sitter. Etterhvert leder Gud oppmerksomhet til en dame midt inni markedet. Hun sitter midt i en haug med klær.

For å være ærlig tenker jeg at hu som er så ung neppe har rukket å få all verdens sykdommer og smerter. Hadde det nå enda vært ei eldre dame. Rart hvordan vi tenker, men jeg har et valgspråk og det er at “det kan bare gå galt”. Det betyr at det verste som skjer er at jeg har hørt feil og hu er frisk som en fisk.

Jeg finner Manaet og hun sier ja til å bli med. Vi setter oss. Jeg deler hva jeg mener Jesus fortalte meg om. Hun blir stille. Hun lurer på hvordan jeg kunne vite det. Hun har vært syk i 10 år og det tærer på kreftene nå.

Vi får be for henne. Hun spør igjen om hvordan jeg kunne vite. Vi får fortelle om en god pappa Gud som ser oss, elsker oss og vil gå sammen med oss i oppturer og nedturer.

Vi vil først senere vite om hu ble helbredet, men hun var opplevelsen av en Gud som ser en i vrimmelen var så sterk og Manaets tale om Jesus gjorde at hun der og da sa ja til å tro på Jesus

Leave a Reply

%d