Til ytterkanten

I slutten av februar er det igjen tid for Godhets&Evangeliserings aksjon. Hvert år plasseres aksjonsstedene i ytterkant av kirkas nedslagsfelt. I 2023 blir det ekstra langt ute:

Flere ganger før aksjonen er Huskirketeamet på besøk i aksjonsområdet. Her treffer de aksjonsledelsen og de kommende huskirkelederne

I slutten av hvert møte stilles det to spørsmål: «Hvem av dere tror allerede på Jesus?» Ofte er det ca 10-15% som rekker opp. «Hvem av dere vil for første gang si ja til Jesus?» Den ene hånda etter den andre rekkes opp og deretter kommer de frem til hovedscenen. Her ber en av de lokale lederne frelsesbønn. «Jesus jeg vil tro på deg, jeg tror du…..»

Så settes Umiddelbar Huskirke. Da ropes de nykristne opp utfra landsbyen de kommer fra. «Hvis du kommer fra…..gå over til venstre side av teltet!» «Hvis du kommer fra…..gå bak teltet!» Her står trente huskirkeledere klar og de nykristne får en første smak på disippel livet og det avtales nytt møte i neste uke.

I uke 9 skal vi helt i ytterkanten av Kambodsja. Se her er et av stedene hvor vi skal ha aksjon: (Surin er i Thailand)

Forsidebilde er fra denne ukas huskirkeleder trening. Mange huskirkeledere må til for å kunne følge opp hundrevis av nye kristne

Leave a Reply

%d