Utsendt fra Kambodsja!

Da vi la en plan i 2010 var tanken å se de da unge lederne vokse til en internasjonal tjeneste. Nå skjer det:

Sokhom&Peavey og deres to år gamle sønn ble siste søndag sendt ut til det mest folkerike landet i verden. Det er et land med betydelig motstand, så derfor må vi snakke litt i koder. De reiser der for å starte opp Agenda1. Dette er et samarbeid med ledere fra nabolandet på B og fra våre folk i Thailand Christian Network. Spennende at nabolandet på B sender en av sine ledere med muslimsk bakgrunn.

I mars reiser Terje sammen med Dara og Socheata til et annet stort land på M. Dette hette noe på B før og er i en vanskelig tid med mye politisk uro. Vi skal til hovedstaden for å samle ledere og lære fra hvordan det er å være kirke i en vanskelig tid.

Da landet på V skulle i gang med Agenda1 for noen år siden så var det ledere fra Kambodsja, Thailand og Filippinene som dro det i gang.

Thailand Christian Network har i tillegg folk med på Agenda1 i fjelllandet på N.

Da 13 av våre 20 samarbeidsland var samlet i Bangkok så feiret vi rapportene fra de ulike landene. Flere rapporterte tilbake at møtet med det Gud gjør i ulike land skapte kall i dem til å krysse lande grenser. En av våre unge ledere i Kambodsja sa: før har jeg alltid tenkt at mitt kall er til mitt eget land. Når jeg hører fra dets om skjer i fransktalende Afrika så merker jeg at jeg draes mot å bli en del av det.

Leave a Reply

%d bloggers like this: