Hva er den største utfordringen i Kambodsja fremover?

Hvis vi ser ti år fremover så tror vi den største utfordringen vil handle om

å forvalte den voldsomme veksten som kirka i mange år nå har. I fjor meldte våre venner inn over 17000 nye kristne. Bare i dag tok tre flere i mot Jesus i kirka som Lysom&Sihuon leder.

Men vi tror Gud for mer. Her ser du hva vi aner konturene av:

Tirsdag 21 nov. samler vi tre ledere fra hvert av landets 25 fylker, sammen med nøkkel ledere i ulike organisasjoner, ungdomsbevegelsen og kirker i hovedstaden. Vi har en programpost: å søke Gud for hans vei videre. Hvordan det vil ha betydning for hovedstaden og landet vet vi først senere, men vi er så forventningsfulle når landets nøkkelledere finner sammen og er villig til å stå sammen og lytte til Guds ledelse.

Vi er overveldet av alt Gud leder inn i. Vi er så takknemlig til alle dere som invester tid, penger og bønn i alt det Gud gjør i Kambodsja. Vi vet allerede nå med kraftig svekkelse av kronekursen og betydelig vekst i kirka har at vi trenger mer av både penger og bønn. Vi trenger bønne bærekraft som står til veksten Gud gir oss å forvalte og vil vil trenge nye enkeltgivere og menigheter som vil gi kirka i Kambodsja nok økonomi til å se nasjonen bli kjent med Jesus

Hvis du kan hjelpe kirka i Kambodsja, er dette ulike muligheter:

Du kan vippse på #580975 (Merk med «Kambodsja»)

Du kan også bruke kontonummer: 3000.34.00030
(Merk med «Kambodsja»)

For å bli fastgiver til Kambodsja: http://www.imikirken.no/ ( skrell slik at det blir imi internasjonal og meld til terje@imikirken.no om at du øremerker til Kambodsja

For bedrifter, menigheter o.l. som vil bli partner og involvert i arbeidet, kontakt terje@imikirken.no for en prat

Leave a Reply

%d